Muut perustusten tekoon liittyvät palvelumme – Oulusta koko Suomeen

Kaikki yhteystietomme

AK-Perustustyöt Oy:ltä saat kattavasti myös kaikki muut perustusten tekoon liittyvät oheispalvelut. Voit tilata meiltä rakennuksen
perustukset alusta loppuun asti tehtynä: materiaaleineen sekä asennuksineen tai vaihtoehtoisesti vain raudoitukset tai sokkelit. Tuotamme palveluitamme Oulusta käsin koko Suomen alueelle. Asiakkainamme on yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja. Tällä sivulla voit myös tutustua kuvagalleriaamme, jossa on nähtävillä työn vaiheita erilaisista projekteistamme. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset osaavaa ja luotettavaa tekijää.

Raudoitukset

Meillä on pitkä kokemus haastavien perustuksien raudoituksesta. Voimme toteuttaa suuremmatkin kohteet joko materiaaleineen tai pelkkänä asennustyönä.

Sokkelit

Sokkeli on maapohjaisen rakennuksen perustuksen osa, jonka tehtävänä on siirtää yläpuolisten seinien välittämä kuorma edelleen perustuksille. Se voi toimia myös maanpainetta välittävänä rakenteena.

Anturat

Antura- ja sokkeliperustuksen alla on varsinainen antura, joka jakaa sokkelille tulevan kuorman laajemmalle alueelle, jolloin pohjapaine saadaan riittävän pieneksi. Anturat voidaan myös pienentää erillisiksi laatoiksi, joiden väliin asennetaan joko paikalla tehty tai elementtirakenteinen sokkelipalkki.

Reunavahvistelaatat

Reunavahvistettu laatta sopii perustusratkaisuksi erityisesti silloin, kun maan kantokyky on heikohko. Jäykkä, yhtenäiseksi valettu laatta jakaa rakennuksen painon koko rakennuksen kattamalle alalle, jolloin painuminen voidaan välttää. Reunavahvistetun laatan vahvuutena on myös se, että laatta muotitetaan, raudoitetaan ja valetaan kerralla.

Tukimuurit

Tukimuuri on rakenne, joka tukee ja tasaa pihan korkeuserot turvallisesti. Tukimuuria käytetään esimerkiksi silloin, kun tila ei riitä maaluiskien käyttöön tai tontille ei haluta rinteitä. Tukimuuri voidaan rakentaa itsenäiseksi tai muiden rakenteiden yhteyteen, ja se voidaan tehdä esimerkiksi betonista, luonnonkivistä tai kivikorista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Oulun AK-Perustustyöt Oy:hyn, kun tarvitset palveluiden kokonaisuuden tai esimerkiksi vain yhden osan isompaa kokonaisuutta. Saat meiltä aina kilpailukykyisen tarjouksen perustusten tekoon. Voit myös esittää meille kysymyksiä, ja vastaamme mielellämme. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä