Betoniperustukset Oulusta koko Suomeen

Kaikki yhteystietomme

AK-Perustustyöt Oy:n päätuote on paikoilleen valutetut betoniperustukset. Toimimme Oulusta käsin ja tuotamme betoniperustuksia kattavasti koko Suomeen. Asiakkainamme on yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja. Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset huippulaatuiset betoniperustukset kilpailukykyiseen hintaan!

Talon perustuksista

Kun tonttityöt on tehty, voi talon rakentaminen alkaa. Ensimmäinen vaihe on tietysti perustusten tekeminen: talon perustuksiin kuuluu kaikki alimman alapohjan tason alapuolella olevat kantavat rakenteet. Talo pysyy perustustensa varassa koko elinkaarensa, joten on sanomattakin selvää, kuinka tärkeässä roolissa perustukset ovat. Perustuksen tarkoituksena on siirtää rakennusten kuorma maapohjalle, estää rakennusta painumasta tai kallistumasta sekä suojata sen yllä olevia rakenteita kosteudelta ja roudalta.

Betoniperustukset

Ennen kuin perustuksien tekeminen voidaan aloittaa, on syytä tehdä tarvittavat tutkimukset, joilla voidaan selvittää maaperän kantavuus. Maaperätutkimuksen jälkeen rakennesuunnittelija valitsee sopivan perustamistavan, anturaleveyden sekä arvioi mahdollisen raudoituksen tarpeen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä AK-Perustustöihin, kun olet suunnittelemassa esimerkiksi uuden talon tai lisärakennuksen rakentamista ja tarvitset luotettavat betoniperustukset kokeneelta tekijältä Oulun alueella. Voit myös esittää meille kysymyksiä, ja ystävälliset ammattilaisemme vastaavat sinulle pikaisesti. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai sivustolta löytyvällä lomakkeella.

Tavoitat meidät täältä